Wildmenu
Vanaf 16 oktober tot eind december is het Wildseizoen. Onze chef heeft een mooi 3-gangen Wildmenu voor u samengesteld. De gerechten kunt u los bestellen.
Het wildmenu
Paté van ree en eendenlever 11,95
geserveerd met een briochebroodje, saus van zwarte kers en een notenmix
Bospaddenstoelenpotje 9,5
romige bospaddestoelenragout met diverse soorten
bospaddelstoelen en Pernod
Wisselende seizoenssoep 7,5
****
Wildstoverij 18,95
diverse soorten wild gestoofd met peperkoek, appelstroop en bospaddestoelen geserveerd met bijpassende garnituur
Hazenpeper pie 17,95
gegarneerd met wildjus en ‘vergeten groenten’
Wildzwijnfilet 21,5
geserveerd met cranberry-pepersaus en bijpassende garnituur
****
Coupe appeltaart 8,5
vanille-ijs, kaneelijs, groene appel, koekcrumble
en een lekkere toef slagroom
Heisse Liebe 7,5
2 bollen vanille-ijs met warme frambozensaus en slagroom