Reserveer nu

Wildmenu

Vanaf 16 oktober tot eind december is het Wildseizoen. Onze chef heeft een mooi 3-gangen Wildmenu voor u samengesteld. De gerechten kunt u los bestellen. 

Het wildmenu 

Paté van ree en eendenlever 11,95
geserveerd met een briochebroodje, saus van zwarte kers en een notenmix

Bospaddenstoelenpotje 9,5
romige bospaddestoelenragout met diverse soorten
bospaddelstoelen en Pernod

Wisselende seizoenssoep 7,5

****

Wildstoverij 18,95
diverse soorten wild gestoofd met peperkoek, appelstroop en bospaddestoelen geserveerd met bijpassende garnituur

Hazenpeper pie 17,95
gegarneerd met wildjus en ‘vergeten groenten’

Wildzwijnfilet 21,5
geserveerd met cranberry-pepersaus en bijpassende garnituur

****

Coupe appeltaart 8,5
vanille-ijs, kaneelijs, groene appel, koekcrumble
en een lekkere toef slagroom

Heisse Liebe 7,5
2 bollen vanille-ijs met warme frambozensaus en slagroom