Reserveer nu

Ons restaurant

 

Restaurant

Herberg de Brabantse Kluis is een toegankelijk familierestaurant met veel aandacht voor kwaliteit. Je kunt gezellig met tweeën komen eten, maar ook met de hele familie. Er is altijd wel wat te beleven. Op de menukaart staat een brede keuze van bourgondische gerechten.  
Voor de kinderen hebben we zowel binnen als buiten een leuke speelhoek. Natuurlijk adviseren we ook een bezoekje aan ons koeienboerderij, waar je van dichtbij de dieren kunt bekijken. Onze herberg ligt op een heel bijzondere locatie, omgeven door landerijen, naast het klooster 'Heilig Bloed'.

Bent u op zoek naar een plek voor jong en oud, waar u heerlijk kunt lunchen, dineren of genieten van een borrel of High Tea. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons enthousiaste en gemotiveerde team van 'Brabanders' staat zeven dagen per week voor u klaar om ons stukje hemel op aarde te ervaren. Want hoe mooi de plek en het landschap ook al zijn, onze medewerkers maken echt het verschil.

Dineren met zakenrelaties of buitenlandse gasten? Klik hier voor extra informatie.

 

 

 

Onze chef-kok

Onze chef-kok heeft veel inspiratie. Hij kijkt graag rond wat hip en lekker is en houdt daarbij natuurlijk rekening met de wensen van onze gasten. We werken met veel streekproducten. Iedere keer weet hij weer heerlijke gerechten op onze menukaart te zetten. Natuurlijk hebben we een aantal toppers door de jaren heen, die niet mogen ontbreken, denk aan de Salade van Zuster Sarto, met verse Rijpelaal paling, zalm en makreel, of een Boer Geert's uitsmijter met 3, 4 of wie durft 5 eieren. Komt u 's avonds lekker dineren, probeer dan eens onze verrukkelijke carpaccio of een malse tournedos.