Reserveer nu

Overnachten in De Brabantse Kluis

Boek bij voorkeur rechtstreeks bij de Brabantse Kluis.

Dit kan gemakkelijk online.

Wilt u liever persoonlijk contact, neem tijdens kantooruren contact op met onze afdeling reserveringen. Daar staan Simone en Marjorieke u graag te woord. Zij zijn bereikbaar van maandag - vrijdag tussen 9.00 - 17.00 uur, op telefoonnummer 0492-468110. Of stuur een email naar reserveren@brabantsekluis.nl 

Benieuwd naar onze arrangementen?

Klik dan hier. 

BOEK NU EEN KAMER 

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en gun jezelf een retraite in het mooie Brabantse Kluis ***Superieur hotel. Gelegen naast het Missieklooster Heilig Bloed en omgeven door de rustieke charme van de koeienboerderij. Dichtbij natuurgebied de Biezen en de Grotelse Heide, bieden wij een unieke ervaring waar gastvrijheid en comfort samenkomen. 

Laat je verwennen door de heerlijke gerechten van onze koks, bereid met verse lokale ingrediënten. 

Geniet van de historische charme van onze locatie.  

Ons kleinschalige hotel heeft 8 fantastische themakamers (2 standaard kamers, 4 comfort kamers, 2 luxe kamers en een familiekamer) gelegen onder de kap van de boerderij. Vanuit de kamers kijkt u uit over de landerijen, de boerderij of het imposante klooster. Wij verwelkomen u graag! 

Ons hotel is landelijk gelegen in het buitengebied van Aarle-Rixtel, dit ligt 13 autominuten van Helmond, 20 minuten van Veghel, 25 minuten van Eindhoven en 36 minuten van 's Hertogenbosch. 

U kunt boeken via de website, telefonisch of via de mail. Ook voor last-minute overnachtingen bent u ook bij ons van harte welkom. 

Bent u benieuwd naar alle activiteiten in onze omgeving? Neem dan ook eens een kijkje op de website van Het land van de Peel.

''Iedere kamer beschikt over iets uniek's''