Reserveer nu

Overnachten in De Brabantse Kluis

BOEK NU EEN KAMER 

Overnachten in een ***Superieur hotel in Brabant aan de rand van natuurgebied de Biezen. Een kleinschalig hotel waar u kunt slapen in een oude boerderij. Naast landelijke overnachtingen zijn wij ook een zakelijk hotel waarbij u gebruik kunt maken van onze vergaderruimte. Ook kunt u kiezen voor een ontbijt in ons restaurant.

Acht fantastische themakamers waarvan twee standaard kamers, vier comfort kamers, twee luxe kamers en een familiekamer gelegen onder de kap van de boerderij. Vanuit de kamers kijkt u uit over de landerijen, de boerderij of het imposante klooster. Wij verwelkomen u graag! 

Ons hotel ligt naast het Missieklooster Heilig Bloed in Aarle-Rixtel, dit ligt 13 autominuten van Helmond, 20 minuten van Veghel, 25 minuten van Eindhoven en 36 minuten van 's Hertogenbosch. 

U kunt boeken via de website, telefonisch of via de mail. Ook voor last-minute overnachtingen bent u ook bij ons van harte welkom. 

 

Bent u benieuwd naar alle activiteiten in onze omgeving? Neem dan ook eens een kijkje op de website van Het land van de Peel.

''Iedere kamer beschikt over iets uniek's''