Reserveer nu

Vergaderen

De Brabantse Kluis biedt een mooie vergaderlocatie in Brabant aan. De vergaderzalen liggen midden in het groen. 

De goed geoutilleerde vergaderruimtes bevinden zich onder de sfeervolle houten kap van de langgevel boerderij. Ook kunt u tussendoor gebruik maken van de activiteiten of een lekkere wandeling maken door de landerijen of de kloostertuin. 

Herberg de Brabantse Kluis is kortom de perfecte locatie voor vergaderen, cursussen, zalenverhuur, opleidingen, coaching, presentaties, seminars, heidagen, werklunches en andere zakelijke bijeenkomsten.

Parkeren kan voor de deur en is gratis.

 

Bijzondere bijeenkomsten in een mooie vergaderruimte in Brabant

 

Faciliteiten

De vergaderruimtes onder de kap van onze herberg, beschikken over airconditioning, een interactieve tv, een flip-over, minibar en comfortabele stoelen. Uiteraard zorgen we goed voor onze gasten met koffie, thee, tafelwater en versnaperingen.

U kunt vanzelfsprekend gebruik maken van alle faciliteiten van ons restaurant en dus ook een lunch of diner aan uw vergadering koppelen. Kijk onder ‘arrangementen’ eens naar de mogelijkheden om de vergadering te combineren met activiteiten, maaltijden of een overnachting.

Even tot rust komen tijdens de pauze, kan ook met een wandeling door de naastgelegen zustertuin. Kunt u daarna vol met nieuwe inspiratie weer aan de slag!


 

Arrangementen

We denken heel graag met u mee, om van uw vergadering, workshop of andersoortige bijeenkomst een succes te maken. Daarvoor hebben we heel veel mogelijkheden. Van een basisarrangement, tot uitgebreide arrangementen waarin u totaal ontzorgd wordt. 

U kunt bijvoorbeeld meerdaagse bijeenkomsten plannen, dankzij onze hotelfaciliteiten. U kunt in principe alle activiteiten koppelen aan uw bijeenkomst en we denken ook graag mee over de culinaire invulling van uw bijeenkomst.

Er kan veel en we willen graag op maat voor u een vergaderarrangement samenstellen. Informeer naar de mogelijkheden via 0492-468110 of mail naar reserveren@brabantsekluis.nl


 

Opstellingen

We kunnen in onze vergaderzalen uiteraard diverse opstellingen voor u realiseren met ieder hun eigen mogelijkheden en capaciteit.

Aan de linkerzijde vindt u een overzicht van de verschillende opstellingen.


 

De vergaderzalen

Abt Pfanner zaal 

De Abt Pfanner zaal ligt op de eerste verdieping, onder de kap van de Herberg. U heeft hier zicht op het naastgelegen Klooster en kunt in een natuurlijke rust vergaderen. Het is een ruime zaal waar de authentieke kenmerken van de boerderij nog goed zichtbaar zijn. De naam van deze zaal, komt van de oprichter van de Missiezusters van het Kostbaar Bloed, Abt Franz Pfanner.

 

 

 


Pater Eustachius zaal

De Pater Eustachiuszaal ligt op de eerste verdieping aan de voorkant van onze herberg. De mooie zaal biedt u uitzicht op natuurgebied de Biezen. Het is een frisse vergaderzaal met veel daglicht. De naam van de zaal komt van Pater Eustachius die in 1890 op een steenworp afstand van de Herberg geboren werd en die in Brazilië grote faam als genezer van de zieken verwierf. Zie www.patereustachius.nl

 

 

 

 


De Serre

De mooie Serre ligt op de begane grond en grenst aan de achterkant van het restaurant. Deze ruimte biedt wat minder privacy dan de ruimtes boven, maar is bijvoorbeeld heel geschikt voor diners, recepties en bijeenkomsten die niet zeer vertrouwelijk zijn. De Serre kijkt uit over de binnenplaats. Vanaf uw stoel heeft u een mooi uitzicht over de boerderij.