Wildmenu
Vanaf oktober tot eind december is het Wildseizoen en daarom is onze chefkok druk bezig met het samenstellen van een heerlijk menu.
Onze chefkok heeft een mooie 3 gangen wildmenu voor u samengesteld. Het is een keuzemenu. Per gang zijn er 3 keuzes.
Het wildmenu
Wildgoulashsoep € 6,50
rijk gevulde wildgoulashsoep
Hertencarpaccio € 10,50
met truffelolie, oude kaas en pistaschenootjes
Bospaddenstoelenpotje € 8,50
geserveerd met knoflookbrood
****
Wildstoverij € 18,50
geserveerd met bijpassend wisselend garnituur
Hertenbiefstuk € 24,50
geserveerd met rode wijnsaus, rode kool, puree en stoofpeertje
Wildzwijnfilet € 21,95
geserveerd met peper-crandberry saus en bijpassend wisselend garnituur
****
Coupe appeltaart € 7,95
gevuld met appel, koekjesdeeg, vanilleroom en kaneelijs
IJs met warme kersen € 6,95
2 bollen vanille-ijs met warme kersen en slagroom
Tiramisu € 8,00
italinaans dessert geserveerd met slagroom
