Reserveer nu

Wildmenu

Vanaf oktober tot eind december is het Wildseizoen en daarom is onze chefkok druk bezig met het samenstellen van een heerlijk menu.

Onze chefkok heeft een mooie 3 gangen wildmenu voor u samengesteld. Het is een keuzemenu. Per gang zijn er 3 keuzes. 

Het wildmenu 

Wildgoulashsoep € 6,50 
rijk gevulde wildgoulashsoep 

Hertencarpaccio € 10,50
met truffelolie, oude kaas en pistaschenootjes

Bospaddenstoelenpotje € 8,50 
geserveerd met knoflookbrood

****

Wildstoverij € 18,50 
geserveerd met bijpassend wisselend garnituur

Hertenbiefstuk € 24,50 
geserveerd met rode wijnsaus, rode kool, puree en stoofpeertje

Wildzwijnfilet € 21,95
geserveerd met peper-crandberry saus en bijpassend wisselend garnituur

****

Coupe appeltaart € 7,95 
gevuld met appel, koekjesdeeg, vanilleroom en kaneelijs

IJs met warme kersen € 6,95
2 bollen vanille-ijs met warme kersen en slagroom

Tiramisu € 8,00
italinaans dessert geserveerd met slagroom