Reserveer nu

Hotel Arrangementen

Hieronder vindt u de verschillende hotel arrangementen. Alle arrangementen zijn op basis van 2 personen op 1 kamer. Indien u met meer of minder personen gebruik wilt maken van de arrangementen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

RTL 4 - Passie en Plezier arrrangement Hotelarrangement

Geniet van de mooie landelijke omgeving. Waarin veel te zien en te beleven is. Tijdens uw verblijf kunt u te voet of met de fiets het hele gebied verkennen.

Het arrangement bestaat uit:
- Ontvangst met koffie of thee en een heerlijk stuk gebak
- 3 overnachtingen in een van onze mooie kamers
- 3 x het boeren ontbijt
- 1 x verrassingslunch 
- 3 x wisselend 3-gangen diner van de chef
- Brabantse Kluis verrassing
- Informatiepakket over de omgeving

Vanaf € 90,00 p.p.p.n. op basis van 2 persoonsbezetting

Mazzelarrangement Hotelarrangement

Geniet van de specialiteiten van onze herberg en ga er op uit in de prachtige landelijke omgeving.

Het arrangement bestaat uit:
- Ontvangst met koffie of thee en een heerlijk stuk gebak
- 2 overnachtingen in een van onze mooie kamers
- 2 x het boeren ontbijt
- 1 x verrassingslunch 
- 1 x wisselend 3-gangen diner van de chef
- Brabantse Kluis verrassing
- Informatiepakket over de omgeving

Vanaf € 75,00 p.p.p.n. op basis van 2 persoonsbezetting

Go-Kids Familie arrangement

Onze omgeving is heel erg leuk om samen met de kinderen te verkennen.

Boek deze mooie familiekamer. Het zijn 2 geschakelde hotelkamers, beide voorzien van eigen sanitair (wastafel, toilet en douche).
Kamer de Brabander en Kamer De Bedstee vormen samen de perfecte overnachtingsplek voor jullie gezin. Natuurlijk willen de kinderen graag in de Bedstee slapen! 

Overdag is er in de omgeving al veel te doen, zoals: De Biggetjesroute wandelen (Rugzak voor deze route is inclusief het arrangement), bezoek de speelhal van de naastgelegen Porcus Campus, pak de fiets (zelf meenemen) en maak een leuke dag met Kids Tour Laarbeek. Een fietsroute van 17 km waarop je op veel plekken kunt stoppen bij bijvoorbeeld een dierenpark, mini golf baan, snoepwinkel, speeltuin en meer!

Het Go-Kids familie arrangement is € 159.50 op basis van 2 volwassenen en 2 kinderen (3 - 10 jaar). Voor kinderen van 11-16 jaar is dit arrangement ook te boeken, er komt een toeslag van € 10.00 per kind bij. Ben je met 5-en, dan kunnen we een extra bed op de kamer plaatsen, toeslag van € 35.00. Wil je graag gebruik maken van een campingbedje? Dan is dat ook mogelijk voor € 15.00 per nacht. 

De dag afsluiten kun je weer bij de herberg in het restaurant. Voor de kinderen hebben we een leuk Biggetjesmenu en voor de volwassenen een ruime keuze uit onze dinerkaart. Daarna is er misschien nog tijd om samen een spelletje te spelen en dan kun je uitrusten in de mooie kamer. 

Benieuwd naar meer leuke uitjes in de omgeving, kijk dan op de website van Go-Kids Eindhoven.

Halfpension in Onze herberg

Dit geeft ons écht de kans om u volledig in de watten te leggen, want u dineert, slaapt en ontbijt bij ons. En dat kan allemaal voor één bedrag. Laat u dus lekker verrassen!

Het arrangement bestaat uit:
- Aankomst van maandag tot vrijdag
- 1 overnachting in een van onze themakamers
- Boeren ontbijt
- 3-gangen diner van de chef op de dag van aankomst

1 persoon: vanaf € 127,45 p.n.
2 personen: vanaf  € 174,95 p.n.

Bruidsarrangement

Gaat u trouwen of heeft u iets speciaals te vieren?
Dan heten wij u graag welkom in onze kamer ‘de Zevende Hemel’. Deze mooie hemels blauwe kamer met ruime badkamer draagt bij aan een aangenaam verblijf in onze herberg. Wij zorgen dat de champagne op de kamer voor u klaar staat en een roos wacht op u hoofdkussen. ’s Ochtends brengen we u een heerlijk ontbijt op bed om op het door u gewenst tijdstip. Dit is hemels genieten.

Bruidsarrangement € 127,50 voor twee personen.