Reserveer nu

Bruiloft vieren bij de Brabantse Kluis

De Brabantse Kluis is een romantische én feestelijke locatie voor uw huwelijksfeest. We bieden u verschillende mogelijkheden. Van de complete verzorging ceremonie, diner, receptie en feestavond, tot de verzorging van een gedeelte van uw feestelijke dag. Wat dacht u van een ontspannen middagprogramma, waarbij u wordt ontvangen in de Serre, die feestelijk voor u klaar staat. Bij mooi weer kunt u op het terras plaats nemen, lekker in het zonnetje. De ruimte kijkt uit over de boerderij met haar koeien en kalfjes. Kinderen kunnen vrijuit op de binnenplaats spelen en u kunt genieten van een heerlijke middag en hier bijvoorbeeld met uw gasten de bruidstaart aansnijden en toosten met een feestelijk glas bubbels.

Het middagprogramma kan overgaan in een een receptie, diner of in een feestavond. Natuurlijk kunnen we die avond aankleden met heerlijke hapjes en drankjes of een sfeervol diner met uw gasten. Of een avond om helemaal los te gaan, met een band of een dj. De ruime dansvloer biedt plaats voor een (gedurfde) openingsdans, of gewoon een avond vol plezier. 

Natuurlijk kunt u/kunnen uw gasten gebruik maken van onze hotelfaciliteiten voor de bruidsnacht.

Interesse? Wij nemen graag contact met u op over de mogelijkheden. Bel naar 0492-468110 of mail naar reserveren@brabantsekluis.nl

Hieronder kunt u ook een contactformulier invullen. 

Contactformulier

Datum
Aantal daggasten
Aantal receptie gasten
Aantal avondgasten
Namen bruidspaar
Telefoonnummer
Mailadres
Extra informatie